Říká se, že v životě ženy je několik milníků, které rozhodují o tom, jak bude žena chodit oblékaná. Některé ženy jsou milovnice elegantního stylu, některé mají rády říše vyzývavý oděv a pak jsou tu ženy, které dávají přednost pohodlí před vzhledem. Ať patříte do jakékoliv skupiny, vždy záleží jen na tom v čem se vy cítíte dobře a co se vám líbí a nikdo nemá právo vám do výběru oblečení jakkoliv zasahovat.

černé podpatky

Budete se divit, ale ne všichni muži stojí o ženu s dokonalými mírami, krásným obličejem a s obepnutými šaty s velkým výstřihem. Celá řada mužů dává naopak přednost obyčejným ženám. Ženy řeší nejen oblečení ale i boty. Většina žen si alespoň občas ráda obuje hezké boty. Když už je žena nemůže nosit denně, protože má třeba hodně povinností a nezvládne v nich běhat několik kilometrů denně po dlažebních kostkách ve městě, ráda si je vezme třeba na večírek nebo na ples.

Právě na společenské události nosí ženy dámské boty na jehlách. Není snadné v nich chodit, a pokud to žena neumí, je dobré si to natrénovat doma. Není nic horšího než žena, která se snaží vypadat přitažlivě, ale neumí ani chodit v botách které si vybrala. Jestli jsou pro vás přirozenější tenisky, rozhodně na podpatcích choďte doma a uvidíte že vám to časem půjde.

černé boty

Kvalitní boty na jehlách je potřeba vyzkoušet. Nikdy je nekupujte naslepo, protože záleží na tom jak je bota ušitá. Jsou boty ušité dobře, ale najdete i mnoho těch, které na noze nebudou dobře sedět a každý krok vás bude bolet i po několika týdnech. V případě že si vyberete opravdu vysoké boty, měly by mít platformy, protože platforma dorovnává výšku podpatku a tak pro vás chůze na nich nebude tak obtížná a bolestivá. Tip – I když máte boty na podpatku rozchozené, mějte vždy v záloze gelové vložky do bot i za paty, protože vám dokážou ulevit po protančené noci.